Plejeopgaver dækker over mange ting og gøremål i haven, tiden kniber eller kræfterne slipper op. Måske er der specielle arrangementer, hvor haven skal tage sig fin ud: bryllup eller andre festligheder i haven, der kan man have andre ting at tænke på og derfor gerne vil benytte sig af haveservice.
Plejeopgaver rækker sig også længere ud i fremtiden, det er jo ikke kun en gang man plejer haven, den skal vedligeholdes iht. årstiderne.

hæk-klipning

Hækklipning

Hækkeklipning – Sørens Have & Anlæg klipper gerne din hæk. Hækkeklipningen kan deles op i fire faser.
A) Aftalen med dig om klipningen af din hæk.
B) Klipning af hækken.
C) Oprydning.
D) Bortskaffelsen.
Få et godt tilbud fra Sørens Have & Anlæg til klipning af hæk. Mange haveejere står med et problem i forhold til det af få klippet hækken. – Vi kan i alle tilfælde hjælpe med din hækklipning.

blomster sommer

Havearbejde

En totalløsning indenfor havearbejde, alt slags havearbejde, eller bare hjælp til haven og haveservice lige fra de mindre opgaver til større opgaver.
Du kan få hjælpe til enkle haveopgaver eller få havehjælp et par gange om året, mens andre fortrækker haveservice til pleje af have hele året rundt.
Lad os tage en snak om hvad du har brug for.

græs-slåning

Græsslåning

Græsslåning for private er et håndværk som alle andre, og skal foregå med de rigtige maskiner der passer til forholdende på den enkelte græsplæne. Der skal passes på træer og blomsterbede. Og arbejdet skal efter udførelse se ordentligt ud. Du kan trykt henvende dig til Sørens Have & Anlæg for et godt tilbud på klipningen af din græsplæne. Vi varetager altid din græsplænes bedste interesser. Og vores arbejde er af god kvalitet. Sørens Have & Anlæg har de rigtige maskiner til slåning og vedligeholdelse af græsplæner.