Anlægsopgaver og etablering af grønne områder

Sørens Have & Anlæg varetager dine ønsker når det gælder anlægsopgaver af grønne områder, skal haven omlægges eller skal der en ny bed til, klarer vi opgaven efter dine krav og ønsker. Der kan laves grønne områder så de valgte beplantninger passer til områdets funktionalitet, behov og budget til vedligeholdelse. Der kan ligeledes laves pleje og vedligeholdelsesplaner, der vil være det optimale udgangspunkt for budgetlægning omkring vedligeholdelsen.

Sørens Have & Anlæg tilbyde etablering af grønne områder indenfor alt imellem tanken om det ideelle område, til det nydelsen af det færdige resultat.

flot have med sten sommer

Nyt haveanlæg

Har du fået bygget hus eller har du overtaget et hus med en gammel, tilgroet have? Sørens Have & Anlæg foretager nye anlægninger af haver. Eller trænger du bare til der skal ske noget spændende med din have, så kontakt Sørens Have & Anlæg, så tager vi en snak om et nyt haveanlæg.

blomster sommer

Reetablering af have

Sørens Have & Anlæg tilbyder reetablering af haver, trænger din tilgroet have til en ordentlig omgang eller har I overtaget et hus med en gammel have, kan I trygt regne med Sørens Have & Anlæg til reetablering af haven.

græs-slåning

Ny græsplæne

Sørens Have & Anlæg anlægger ny græsplæne for dig, vi sikre os at jorden er behandlet rigtig inden såning, da det er altafgørende for det færdige resultat. Sørens Have & Anlæg sørger for at din nye græsplæne kommer til sit rette, vi har de maskiner som skal bruges i forbindelse med løsning af jord og planing og såning af græsplænen. Kontakt trygt Sørens Have & Anlæg til enhver opgave vedrørende din græsplæne.